× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Kan jag byta mitt Husdjur?

Vi alla älskar våra Husdjur och Boonies, men ibland önskar vi att vi hade en annan.

Därför är det möjligt att byta ditt Husdjur.

Allt du behöver göra är att gå till Shopping platsen.

Gå sedan till Diamondsaffären

Det kostar 6 Diamonds och är super enkelt.

Välj ett av dina Husdjur eller Boonies, klicka sedan på "Välj Husdjur" för att byta det till en annan sort. Klicka på "Nytt" om du vill ha ett annat Husdjur än det som visas.

Kom ihåg att inte alla Husdjur på MovieStarPlanet kan bytas till ett annat. Om ditt Husdjur inte kan bytas, är det för att det helt enkelt vill stanna kvar som det är!