Varför kommer jag inte in på spelet? Har jag ett tekniskt problem?

Förslagen här nedan kan vara av hjälp om du har problem med att komma in på MovieStarPlanet:

• Först av allt - försäkra dig om att din Flash-version och din browser är uppdaterade till den senaste versionen. Du kan kolla upp det via denna länk
  • Du borde även försäkra dig om att du använder en dator som kan köra MovieStarPlanet utan bekymmer. Var snäll och använd denna länk för att få hjälp med det
  • Det kan också vara av nytta att avinstallera och ominstallera Flash samt browsern du normalt sett använder. Var snäll och fråga om lov från ägaren till datorn eller dina föräldrar innan du gör ändringar i datorns inställningar

Om du fortfarande upplever problem med spelet, ber vi dig att kontakta oss - ju utförligare beskrivning du ger oss, desto bättre. Om det är möjligt, så vill vi också be dig om att skicka en skärmdump eller video på problemet.