× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Vad är Min Profil?

Din Profil handlar helt om dig och ingen annan. Det är här som du kan berätta andra movie stars om dig själv och där andra movie stars kan lämna meddelanden och hälsningar till dig.

För att komma till din Profil, klicka på "Min Profil"-ikonen i toppmenyn:

Din Profil kommer visas.

Din Profil är hur andra movie stars ser dig. Den visar dem din level och det datum som du skapade ditt konto, en tumnagel på ditt Rum, dina bästa vänner, dina favoriter från spelet - så som din favorit YouTube-video eller din favorit Look, och dina senaste aktiviteter.

Men det finns mycket mer.

Vill du att andra movie stars får reda på mer om dig? Då ska du definitivt hålla din Biografi uppdaterad. Din biografi är som ett visitkort som du presenterar till andra spelare.

Din Profil är också en plats att kolla hur många Belöningar du kan hämta, hur många Gåvor du fått från andra användare, eller för att kolla om några movie stars vill byta saker med dig. Det är också en plats du ska besöka om du vill återvinna saker du inte längre använder.

Du hittar alla dessa funktioner i övre vänster hörn:

Till andra movie stars är din Profil en plats dem upptäcker vem du är på. Genom att besöka din Profil, kan movie stars komma åt allt innehåll du har skapat. Din Profil visar all din Design, Foton, Filmer, ArtBooks, Looks och YouTube videos du gillar.

Om du vill se innehåll som andra movie stars gjort, så bara gå till deras Profil och klicka på ikonerna i övre höger hörn:

En av dessa ikonerna har en väldigt viktig funktion: Gästboken. Gästboken är ett sätt för movie stars att lämna meddelanden till varandra (som alla andra kan se). Gillar du någons Profil? Låt dem veta det i deras Gästbok!

För att lämna ett meddelande i en annan movie stars Gästbok, skriver du bara i den vita pratbubblan och trycker på enter.

Profiler är ett jättebra sätt att ha kontakt med andra movie stars på och lära känna varandra på också. Besök andra movie stars Profiler, läs deras Biografier och bli inspirerad till att skapa din egen unika Profil.