Hur skickar du ett Meddelande till en movie star?

MovieStarPlanet handlar helt och hållet om att skaffa nya vänner och hålla kontakten med befintliga vänner. Att chatta med dina vänner är enkelt.

Du kan skicka ett Meddelande till vilken movie star du vill. Klicka bara på deras avatar, och klicka sedan på "Skicka Meddelande"-knappen:

Din "Meddelanden" plats kommer hoppa upp och du kommer kunna skriva ett meddelande till den movie star du valt.

Skriv vad du vill i den vita serierutan i botten, tryck enter, och... det var allt! Ditt meddelande är skickat.

Du kan också gå igenom Meddelande-sektionen och därifrån välja vilken vän du vill skicka ett meddelande till.

Visste du om att du kan chatta med en annan movie star och spela samtidigt? Bara klicka på den lilla blåa knappen i övre höger hörn:

Din konversation kommer visas i ett litet fönster. Detta tillåter dig att göra andra saker medan du chattar med dina vänner.

Om du vill chatta med fler än en movie star samtidigt, behöver du bara bjuda in dina vänner till en gruppchatt. Klicka på "Bjud in vänner"-knappen i övre höger hörna:

Du kan också chatta med dina vänner på MSP appen. För att nå Meddelanden, klicka på "Meddelanden" i nedre vänster hörn.

Prova att rotera din smartphone eller surfplatta när du chattar. Du kommer då få en stor skärmbild av din inkorg, vilket gör det jätte enkelt att skriva meddelanden till dina vänner.

Att hålla kontakten med dina vänner är viktigt, så glöm inte att kontrollera dina meddelanden regelbundet.