Hur skaffar jag nya Kläder?

Vill du att din movie star ska se cool och trendig ut? Då måste du hälsa på i Klädaffären!

Du når affären i Shopping platsen.

Här kan du köpa allt du drömmer om: tröjor, toppar, byxor, kjolar och klänningar, skor, coola accessoarer och sköna nya hårstilar.

När du väljer en sak som du vill köpa, kommer den saken automatiskt att tillpassas till din movie star och läggas till i din varukorg:

Du kan även välja färg på vissa saker för att skapa din egen unika stil:

Notera att vissa saker är VIP exklusiva och kan bara köpas av VIP-medlemmar. Vissa saker kostar Diamonds, och du kan köpa dessa saker även om ditt VIP tagit slut, så länge du har tillräckligt med Diamonds.

När du är redo att köpa sakerna du själv valt, går du till din varukorg och klickar på den rosa knappen nere i höger hörn som säger "Korg":

Du kan köpa sakerna en och en genom att klicka på "Köp"-knappen brevid varje grej, eller köpa alla saker på en gång genom att klicka på den rosa knappen där det står "Köp Allt" i botten av Korg sidan.

Kom ihåg att välja rätt färger på dina saker. Var säker på att din korg bara innehåller saker som du vill ha innan du klickar på "Köp Allt".

Saker du inte har råd med, kan du lägga till i din Önskelista. Klicka här för att lära dig mer.

Hittade du inte saken som du letade efter? Prova att surfa genom alla olika kategorier för att hitta den snabbare.

På vänster sida kan du sortera sakerna i:

• Nya: där du hittar dem nyaste sakerna
  • Teman: där saker är sorterade enligt Vecko Teman [INSERT LINK TO ARTICLE: Weekly Themes]
  • Toppen: där du hittar de populäraste sakerna för tillfället
  • Designs: där du kan köpa designs skapade av andra movie stars
  • Vänner: där du hittar saker som dina vänner precis köpt

På höger sida kan du sortera saker enligt:

• Klänningar (bara för tjejer)
  • Toppar
  • Nederdelar
  • Skor
  • Accessoarer
  • Hår

Det borde hjälpa dig att hitta just det som du letar efter.

Klädaffären finns också tillgänglig i vår app. För att komma åt den, klicka på "Shopping" och sedan "Kläder":

Vi ses i Shoppen!