Hur blir jag Bästa Vän eller Pojkvän/Flickvän med en annan movie star?

MovieStarPlanet är jättekul när du delar upplevelsen med vänner! Visste du om att du kan bli Bästa Vän och Pojkvän/Flickvän med dem som du gillar mest? Det är enkelt.

För att bli bästa vän med en annan movie star, måste ni först och främst vara vänner och sedan klickar du på stjärn ikonen:

En förfrågan kommer att skickas till den movie star du valt. Om dem accepterar din Bästa Vän förfrågan, så blir din ikon grön.

För att bli pojkvän/flickvän med en annan movie star, måste ni först vara Bästa Vän och sedan klicka på hjärat:

En förfrågan kommer att skickas till den movie star du valt. Om de accepterar din pojkvän/flickvän förfrågan, blir ikonen grön.

För att tacka nej till förfrågningar från andra movie stars, klickar du helt enkelt på den röda "x" knappen.