× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Hur bjuder jag in en vän att shoppa med mig?

Vem gillar att shoppa ensam - typ ingen. Shopping är en social grej. Så också på MovieStarPlanet.

Bjud in en vän att shoppa med dig. Ni kan prova kläder tillsammans och chatta samtidigt som ni surfar igenom alla kategorier.

Allt du behöver göra är att klicka på "Shoppa med en vän" knappen precis ovanför din movie star:

När din vän accepterar din inbjudan så kan ni börja shoppa tillsammans:

Att prova kläder med din bästa vän är dubbelt så roligt!