× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Hur återvinner jag saker?

Känns det någon gång som att du har för mycket saker? Om det gör det, så varför inte försöka återvinna sakerna?

Du kan återvinna alla saker du äger, förutom saker som du köpt med Diamonds och ett par typer av Husdjur.

Det är enkelt. För att återvinna en sak går du till din Profil och öppnar "Återvinn" fliken:

Du kan återvinna så många saker du vill. För att återvinna en sak klickar du på den rosa "Återvinn" knappen vid botten av saken  och bekräftar ditt val.

Det var allt! Din sak kommer automatiskt återvinnas.

Du får ett specifikt antal poäng för varje sak du återvinner. När du nått 1000 poäng så får du en special gåva.