Vad är Biografi?

Vill du att andra movie stars ska få veta mer om dig? Om du vill det, så ska du skriva något i din Biografi.

När du spelar på en dator så kan du komma åt din Biografi genom att klicka på "Biografi"-fliken i din Profil:

Din Biografi är som ett visitkort som du presenterar till andra movie stars. Det är ett sätt för andra movie stars att få reda på vad du tycker om att göra på din fritid, mat du gillar eller musik som du lyssnar på. Du kan skriva i stort sett vad du vill.

Glöm inte att reglerna på MovieStarPlanet gäller även för din Biografi. Avslöja ingen personlig information, så som ditt riktiga namn eller staden du bor i, då detta är emot reglerna. Det finns så många andra saker om dig som andra movie stars skulle vilja veta.

Klicka på "Redigera" knappen upp i höger hörn för att skriva din Biografi.

Du kan skriva, lägga till klistermärken, movie stars eller saker. bara din fantasi sätter gränserna!

När du är redo att spara den, klickar du bara på "Spara" knappen uppe i höger hörna.

Din nya Biografi kan nu bli sedd av andra movie stars!