Vad är Fame Magasinet?

Fame Magasinet visar dig vad som skett på ditt konto under tiden du varit offline. Du kan till exempel se hur många "Gilla" varje sak du gjort har fått, hur många Autografer du tagit emot, eller hur många nya visningar dina Filmer fått. All Fame läggs automatiskt till till ditt konto.

Men det finns mer! Dem extra Fame Bonusarna brevid varje litet fönster är din bonus Fame du får för att du öppnar Fame Magasinet.

Så du får extra Fame för att öppna Fame Magasinet, och det ovanpå all Fame du redan tjänat i din Fame Bar och Spargris!

Du behöver tjäna massor med Fame för att uppnå Känd movie star status. Detta kan vara lite av en utmaning, men om du spelar regelbundet och skapar coolt innehåll på ditt konto, så blir du belönad med massor av Fame som hjälper dig att levla fort.

Vem vet, kanske blir just du nästa, mest kreativa, Movie-skapande stjärnan av dem alla?