Vad är Forum?

Forumet är platsen där du kan dela dina tankar, idéer, historier, och allt annat som du kanske funderar på tillsammans med andra movie stars.

Du hittar Forumet här:

MovieStarPlanet Forumet finns just nu bara på MovieStarPlanets webbsida, och inte i MovieStarPlanet appen, så du kan bara nå det genom att spela på en dator.

MovieStarPlanet kommer använda Forumet för att informera om nya funktioner eller tävlingar, så det är en bra idée att hålla ett öga öppet på vad som händer i Forumet. Poster från MovieStarPlanet har den här ikonen:

Alla poster måste följa MovieStarPlanets regler. Du hittar reglerna här.

Du måste vara level 6 eller VIP-medlem i vilken level som helst för att skapa ditt egen inlägg eller kommentera andras inlägg i Forumet. Av säkerhetsskäl rekommenderar vi dig starkt att ansluta en e-mailadress till ditt användarkonto, även om du sällan skriver inlägg i Forumet.

Nu när du är redo att skriva inlägg i Forumet, kan du skapa en post genom att klicka på ikonen nedan. Sedan är du redo att dela dina tankar med andra movie stars.

Glöm inte att du kan lägga till emoticons eller välja förg på texten (endast VIP-medlemmar) för att göra dina inlägg unika och superfina.

Kategorier

Varje post du gör tillhör en kategori. Osäker på vilken kategori du ska använda? Du kan välja vilken som helst. Var medveten om att VIP-kategorin bara kan väljas av VIP-medlemmar.

Om du letar efter det nyaste Forumet, välj "Top".
Om du vill hitta dina egna Forum inlägg, välj "Mina".
För att se vad dina vänner gör i Forumet, klicka på "Vänner"!

Hur rapporterar jag innehåll i Forumet?

Har du fått syn på något i Forumet som strider mot våra Regler? Var vänlig och ta en liten stund på dig att rapportera detta så att våra moderatorer kan kika närmare på det. Att rapportera ett inlägg är enkelt! Allt du behöver göra är att klicka på den gula triangeln på höger sida om ett inlägg: