Systemkrav

MovieStarPlanet körs smidigast på dem nyaste datorerna, men datorer som är äldre än 3 år kanske inte kan hålla samma tempo när du spelar.

Rekommenderad webbläsare för MovieStarPlanet är Google Chrome

Vi rekommenderar dig att alltid hålla din mjukvara uppdaterad och att du avinstallerar äldre versioner av webbläsare eller Flash Player som du har installerat.

Om du är en Linux användare som spelar från en Chromium browser, råder vi dig att byta till Google Chrome på grund av ett känt problem med uppdatering av Flash Player-komponenten i Chromium.

Om du är en Apple-användare, så kan du inte längre spela MovieStarPlanet på webbläsaren Safari. Vi råder dig att använda Chrome eller Firefox istället.

Du kan hitta en nedladdningslänk til Chrome här: https://www.google.com/chrome/browser/desktop/

Du hittar nedladdningslänken till Firefox här: https://www.mozilla.org/firefox/desktop/