Hur hämtar jag hem en Tidningskod?

Vill du hämta hem en kod från en MovieStarPlanet Tidning?

Det gör du genom att logga in på användarkontot via en dator.

Gå till "Inställningar" genom att klicka på kugghjulet i övre höger hörn:

Klicka sedan på "Aktiveringskod" i menyn:

Skriv in koden i pop-up fönstret och hämta hem din belöning.

Om koden inte fungerar, eller om det står att koden är förbrukad, ber vi dig kontakta Egmont i ditt land.

Var uppmärksam på att koder inte har något utgångsdatum och att du kan hämta hem dem när du vill.

Om du behöver ytterligare hjälp kan du kontakta oss här.