Vilka regler gäller för Bilddelning?

Att dela bilder ska vara en kul grej och ett trevligt sätt att dela dina äventyr eller vardagsliv på med dina vänner på MovieStarPlanet.

För att försäkra oss om att Bilddelningen fungerar så som det är menat, ber vi dig hålla koll på lite regler och saker du ska vara försiktig med att dela.

Alla bilder blir godkända innan de laddas upp på sidan. Det betyder att alla bilder är förmodererade av riktiga människor.

För att försäkra oss om att du vet exakt vad som är tillåtet, ber vi dig läsa reglerna för bilddelning nedan. Var också medveten om att om du laddar upp dina bilder som "Privata" så kan bara dina vänner se dem.

Kom ihåg att dem vanliga reglerna på MovieStarPlanet också gäller för bilddelning.

Reglerna för bilddelning:

• Dela aldrig personlig information så som: Ditt riktiga för- och efternamn, telefonnummer, hemadress eller e-mail.
  • Innan du delar bilder av andra personer, var säker på att du alltid frågar om deras lov
  • Mobbing och sårande beteenden genom bilddelning är ej tolererat
  • Våldsamma, opassande ELLER stötande bilder är ej tillåtna
  • Människor på bilder ska alltid vara påklädda

Om någon delar en bild på dig som du inte tillåtit, eller om du hittar en bild som är stötande, var snäll och rapportera den genom rapporterings knappen.