Hur kopplar jag min e-mail med mitt användarkonto?

Att koppla din e-mailadress med ditt MovieStarPlanet-konto är enkelt. Vi uppmanar dig till att göra detta så fort du skapat ditt konto.

Med en kopplad e-mailadress, kan du göra följande:

• Få tillbaka ditt lösenord om du råkat glömma det
  • Skriva i Forum och skapa Omröstningar
  • Ta emot vårt Nyhetsbrev med dem senaste uppdateringarna

För att koppla en e-mailadress till din användare loggar du in på ditt konto på en dator och klickar på "Inställningar" (kugghjulsikonen längst upp i höger hörn).

Kom ihåg att bekräfta din e-mailadress genom att klicka på länken som vi skickat i bekräftelsemailet från MovieStarPlanet. Om du inte ser mailet i din inbox direkt, så vänta en stund. Kom också ihåg att kolla din spam-mapp.