Kan jag få mitt Husdjur att växa direkt?

Är du trött på att vänta på ditt Husdjur når nästa steg?

Normalt sett så måste du ta hand om ditt Husdjur regelbundet för att det ska växa. Men du kan också få det att växa upp direkt med denna funktion. Du hittar funktionen i Diamondaffären i Shopping-delen.

Priset justeras automatiskt till den level som ditt Husdjur har.

Denna funktion tillåter ditt Husdjur att växa i stötar till level 12 och 24. Om du vill att ditt Husdjur ska levla fortare än så, så behöver du fortfarande mata det regelbundet i ditt Rum.