Är det säkert att använda onlinebetalning på MovieStarPlanet?

MovieStarPlanet använder onlinebetalningsalternativ från tredje part. På grund av detta lagrar vi ingen bankkortsinformation eller bankkontoinformation.

All bankkkorts- och bankinformation lagras, endast i krypterat format, hos betalleverantören bakom ett datorcenter med maximal säkerhetsnivå. Alla anslutningar, och lagring, av känslig information hos leverantören möter alla villkor hos Datainspektionen och konformerar till alla internationella säkerhetskrav.

MovieStarPlanet anlitar flertalet motåtgärder gällande bedrägerier gentemot, men inte uteslutande, gällande MasterCard Secure & Verified by Visa.