Hur gör jag Filmer?

Du blir populär på MovieStarPlanet genom att göra bra Filmer, precis som alla duktiga movie stars har gjort! Det är ett bra sätt att uttrycka dig på och boosta din kreativitet också. Att göra Filmer på MovieStarPlanet är inte alls svårt. Låt oss visa dig hur.

För att skapa en ny Film, klicka på klappbräde-ikonen:

Vi har förberett en kort guide som kan hjälpa till att förstå hur vår Filmskapare fungerar. Följ dem röda pratbubblorna.

Om du känner dig vilsen, kan du komma åt guiden när som helst genom att klicka på det blåa frågetecknet i övre höger hörn:

Din Film kommer se super cool ut om du lägger till speciella saker till den. Dessa ikoner är dina verktyg för att skapa en Film:

• Lägg till eller ta bort skådespelare: Du kan välja 6 movie stars som ska vara med i din Film. Du kan välja din egen movie star, vem som helst av dina vänner och ett par extra movie stars. Valda movie stars är uppradade, och från raden så kan du ändra varje movie stars kläder, animationer och ansiktsuttryck.
  • Lägg till eller ta bort saker: Saker används för att dekorera en specifik scen i din Film. Du kan köpa nya saker i Shopping arean. Du kan byta deras storlek, ändra och flytta omkring dem.
  • Lägg till eller ta bort scener till Filmen: Vill du lägga till eller ta bort en hel scen från din film? Du kan snabbt göra det här bara genom ett fåtal klick.
  • Byt bakgrunden i scenen: Om du vill ändra inställningen/utseendet på din Film, kan du välja en av tillgängliga bakgrunder. Special-bakgrunder finns att köpa i Shopping delen.
  • Ändra musiken: Du kan lägga till olika musiksnuttar till dina Filmer för att skapa rätt stämning.

När du skapar din Film är det upp till dig att bestämma, för varje scen, var du vill att movie starsen ska vara, vilken animation dem ska ha, och vad dem ska säga.

Om du snabbt vill hoppa mellan scener, så kan du använda Film-panelen som innehåller alla scener. Genom att klicka på den rosa "Spela Film"-knappen så kan du titta på din Film scen för scen innan du publicerar den. Bara för att vara säker på att allt ser ut så som du vill att det ska se ut.

När du gjort klart din Film, är det dags att publicera den så att alla movie stars kan se den. Du publicerar den genom att klicka på "Spara"-knappen:

Vi råder dig att spara Filmen som du jobbar på regelbundet, även om du inte är redo att publicera den. På så vis (om något skulle hända) så slipper du börja om.

Vi kan knappt vänta på att få se alla häftiga Filmer du kommer att skapa!