× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Vad behöver jag veta om Säkerhet?

Vi anstränger oss väldig mycket för att erbjuda en trygg och säker miljö där du kan uttrycka dig själv, vara kreativ och ha roligt.

Det är därför vi skapat den här säkerhetsfilmen så att du vet vad du kan göra och inte kan göra på MovieStarPlanet vad gäller att hålla ditt konto säkert.

Var cool, dela aldrig ditt lösenord. Läs mer om våra regler här