Hur skapar jag en användare?

Jag vill gå med i MovieStarPlanet. Var börjar jag?

Välkommen till en värld full av Rikedom och Berömmelse!

För att påbörja det fantastiska äventyret på MovieStarPlanet, så måste du först ha ett konto. Om du spelar på en dator, behöver du bara klicka på "SPELA NU" på förstasidan. Om du spelar på en mobil klickar du på "NY ANVÄNDARE".

Sedan väljer du en pojke eller flicka och klär upp din nya movie star. Du kan också klicka på "slumpmässig kille" eller "slumpmässig tjej"-knappen, så väljer spelet automatiskt kläder till dig. Var inte rädd, du kommer kunna byta kläder senare i spelet.

När du äntligen är nöjd med din movie star klickar du på "OK".

Du kommer nu få välja ett användarnamn och ett lösenord.

Välj ditt användarnamn noga. Du kommer INTE kunna ändra på det senare. Av säkerhetsskäl ska inte användarnamnet innehålla någon personlig information, så som ditt riktiga namn, staden du bor i, eller när du är född. Samma regler gäller för ditt lösenord. Klicka här för att lära dig om hur du skapar ett starkt och säkert lösenord.

Ditt lösenord är som en nyckel till ditt hus! Bara du själv och dina föräldrar ska ha tillgång till det.

Var kan jag logga in med min användare?

Ditt nya konto ger dig tillgång till alla våra planeter:

Använd bara samma användarnamn och lösenord när du vill ansluta till ett annat spel. Din vanliga användare kanske ändras till en söt och fluffig Boonie eller en stor och stark BlockStar, men var inte orolig! Du kommer fortfarande kunna chatta med dina vänner från MovieStarPlanet där och spela olika coola spel tillsammans.

Användar- och Säkerhetsvillkor

Var snäll och kom ihåg att reglerna på MovieStarPlanet gäller för alla användare: VIP eller inte, hög eller låg level. Vi rekommenderar dig att läsa våra regler innan du skapar ditt konto. Du hittar reglerna här.

Vi vill att MovieStarPlanet är en trygg och säker plats på Internet där du kan träffa dina vänner och ha roligt. Genom att respektera reglerna gör du världen på MovieStarPlanet till en fantastisk plats att vara på - både för dig själv och alla dina vänner!

Vi vill påpeka att om du inte respekterar reglerna, så kan vi blockera din tillgång till spelet. Så var snäll och vänlig pch njut av det här nya äventyret till fullo.