Jag har fått en varning eller en låsning - varför?

Har du fått ett meddelande om att ditt konto fått en varning, eller blivit tillfälligt avstängt alternativt låst permanent?

Meddelandet betyder att våra moderatorer har upptäckt otillåtna aktiviteter på kontot som du försöker ansluta med, och har därför beslutat om att låsa det.

Det kan ha varit något som din användare skrivit eller skapat, eller helt enkelt något användaren har gjort som vi, av säkerhetsskäl, inte kan acceptera i vårt community.

Var snäll och kom ihåg att alltid spela efter reglerna. Du kan läsa dem här

När du får en varning eller en tillfällig låsning får du en chans att bättra dig. Den tillfälliga låsningen kommer att gå bort av sig själv, och du kommer kunna logga in som vanligt så fort låsningen är över.

En permanent låsning betyder att du inte längre kan få tillgång till din användare. Du kan fortfarande skapa en ny användare och fortsätta spela, men glöm inte att följa reglerna.