Jag har fått ett låsnummer - varför?

Har du fått ett meddelande som säger att din tillgång till spelet blivit låst?

Meddelandet betyder att våra moderatorer har observerat otillåtna aktiviteter på IP-adressen du försöker ansluta med, och har därför beslutat om att låsa IP-adressen.

Det kan vara något som din användare (eller någon som spelat vårt spel från samma Internet-anslutning som dig) har skrivit eller skapat. Eller helt enkelt något som användaren gjort som vi av säkerhetsskäl ej kan acceptera i vårt community.

Var vänlig kom ihåg att alltid spela efter reglerna. Du kan läsa dem här.

Om du är säker på att det skett ett misstag, så kan du skriva till oss på vår Support. Glöm inte att skicka följande:

• Ditt användarnamn och kanske även andra konton du nyligen varit inloggad på
  • Låsnummer (det nummer som dyker upp när du försöker logga in från datorn)
  • En kort beskrivning på varför du anser att låsningen är ett misstag

Om du behöver ytterligare assistans kan du kontakta oss här.