Har du problem med Flash Player?

Du behöver den senaste versionen av Adobe Flash Player på din dator för att kunna spela MovieStarPlanet.

Om du upplever problem med Flash Player, så hittar du två potentiella lösningar här nedan.

Google Chrome användare:

Om du användare Google Chrome, var vänlig rensa temporära internetfiler och cookies. Försäkra dig sedan om att din Chrome är helt uppdaterad. Logga in igen efter det.

Icke-Chrome användare:

Om du upplever problem med att ladda sidan, så får du uppdatera din Flash Player till den senaste versionen. Det kan du göra genom att klicka här

Notis: Vi rekommenderar att du använder Google Chrome för att spela MovieStarPlanet.