Hur ändrar jag mitt lösenord?

Du kan när som helst ändra ditt lösenord genom att klicka på "Inställningar" (kugghjulsikonen högst upp i höger hörn).

När du ser den här bilden, bockar du för boxen och fortsätter. Du kan ändra ditt lösenord till vad du vill - men ändra det aldrig bara för att en annan användare frågar dig om det!

Du kan inte ge bort gratis VIP eller StarCoins genom att ändra ditt lösenord. Om du ändrar ditt lösenord till något som någon annan användare föreslagit, så kommer dem veta ditt lösenord.

Kom ihåg att ditt lösenord ska vara svårt att gissa och ska aldrig delas med någon. Vi uppmuntrar dig att läsa den här artikeln för att lära dig om hur du skapar ett starkt och säkert lösenord.