Jag kommer inte ihåg mitt lösenord - vad gör jag?

Får du ett meddelande om att ditt lösenord är fel? Ingen panik om det är så! Ditt konto är troligtvis tryggt och säkert - precis som du lämnade det sist du spelade.

Börja med att försäkra dig om att du försöker ansluta till spelet på rätt domän. MovieStarPlanet har olika domäner för varje land. För att ansluta till SE, gå till MovieStarPlanet.se på din dator eller välj rätt flagga i appen.

Om du befinner dig på rätt domän och fortfarande inte kan logga in, kan du få tillbaka ditt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord" på förstasidan när du spelar på en dator. Glöm inte att kolla din inbox! Ett email från MoviStarPlanet kommer att vänta på dig där och du kommer kunna välja ett nytt lösenord till din movie star.

Om du inte har anslutit en emailadress till ditt konto, eller inte kan komma åt din email för stunden, så måste du skriva till oss.

Glöm inte att skicka:

• Ditt användarnamn (rättstavat) och din level på kontot du försöker få tillbaka
  • MSP kvittot (eller annat betaldokument) på det sista köpet du gjorde på det kontot

Vi uppmuntrar dig att fråga en vuxen om hjälp med allt det här. De kommer försäkra dig om att du har allt som du behöver.