Hur håller jag mitt konto säkert?

Bryr du dig om din movie star och vill behålla den en lång tid?

I sådanna fall har vi glada nyheter till dig! Det är inte alls svårt att hålla ditt konto säkert.

Först och främst: Ingen kan stjäla ditt konto om du har ett komplicerat, svårt-att-gissa lösenord, som du aldrig delar med någon, både i spelet och utanför MovieStarPlanet. Klicka här för att lära dig om hur du skapar ett starkt och säkert lösenord.

Vi vill också att du ska veta att det inte är en bra idé (och strider mot våra regler) att dela någon som helst personlig information så som ditt riktiga namn, staden du bor i, din emailadress eller ditt användarnamn på sociala medier eller olika meddelande tjänster. Av säkerhetsskäl ska denna information alltid förbli hemlig.

Kom också ihåg att om du accepterar ett konto du blivit erbjuden av en annan spelare som en gåva, så kan detta leda till att du blir av med ditt eget konto. Vi vet att det är frestande att acceptera vad som verkar vara hjälp från andra movie stars, men för tryggheten av ditt eget konto: Delta aldrig i någon form av lösenordsbyte - oavsett orsak. Kom också ihåg att om du väljer att göra det, så sätter du ditt eget konto på spel. Om du accepterar ett annat konto, så försäkra dig alltid om att använda ett helt nytt och annorlunda lösenord från vad du har på ditt eget konto.

Glöm inte att websidor hittade utanför MovieStarPlanet där dem lovar gratis VIP eller StarCoins, Diamanter och kläder aldrig fungerar! Allt dem gör är att spara ditt lösenord så att någon annan kan komma åt ditt konto. Samma sak gäller för emailadresser som lovar att ge dig VIP om du ansluter dig till dem med ditt konto: Ingen emailadress kan ge dig VIP eller andra saker.

Oavsett hur lockande det må vara, ska du aldrig skriva ditt lösenord någonstans förutom på MovieStarPlanet och aldrig skriva in en emailadress som du själv inte äger och ej har tillgång till.

Så länge som du håller ditt lösenord, emailadress och personliga information hemlig kommer inget hända ditt konto, och du kommer kunna njuta av spelet med dina vänner så länge du själv vill.