Vad gör jag om någon stulit mitt konto?

Vi förstår att ditt konto är värdefullt för dig och vi vill försäkra oss om att ingen tar det ifrån dig.

Om du vet vem som har tagit ditt konto ifrån dig, rapportera användaren direkt så att våra moderatorer kan granska användarens konto och försäkra sig om att dem inte gör det igen!

Om du inte vet hur man rapporterar en användare så kan du lära dig mer om det här.

För att undvika att samma sak händer igen så kom ihåg följande:

• Ditt lösenord ska förbli en hemlighet - bara du och dina föräldrar/vårdnadshavare ska veta det
  • Lösenordet du väljer ska vara tillräckligt komplicerat så att ingen annan kan gissa det (klicka här för att lära dig om hur du skapar ett säkert lösenord)
  • Du kan förlora ditt konto genom att acceptera ett "gratis" konto från en annan användare. Ett ge-bort-konto är en fälla!
  • Några användare kan fråga dig om att du ändrar din email. Men du ska under alla omständigheter hålla din emailadress hemlig, och om du måste ändra den, gör så med hjälp av en förälder/vårdnadshavare eller ett äldre syskon.

Vi uppmuntrar dig att läsa denna artikel för att lära dig om hur du håller ditt konto säkert så att du aldrig förlorar det igen!

Nu ska vi se vad vi kan göra för att få tillbaka ditt konto!

Har du redan anslutit din emailadress till ditt MovieStarPlanet konto? Om du har det, kan du få tillbaka ditt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord?" på förstasidan när du spelar på en dator. När du gjort det - glöm inte att kolla din inbox! Ett email från MovieStarPlanet kommer vänta på dig där och du kommer kunna välja ett nytt lösenord till din movie star.

Ifall du inte har kopplat ett email till ditt konto, eller om du inte kan komma åt din email för tillfället, måste du kontakta vår Support.

Glöm inte att skicka med det här:

• Ditt användarnamn och level på kontot du försöker få tillbaka
  • Ditt MSP kvitto (eller annat betaldokument) på ditt senaste köp gjort för det kontot

Vi uppmuntrar dig att fråga en vuxen om hjälp med detta. Den vuxna kommer försäkra sig om att du har allt som du behöver.

Om du behöver ytterligare hjälp, kan du nå oss här.