Hur skapar jag Looks?

När du gör en outfit som du vill spara eller dela (och snabbt hitta och ha på dig igen), kan du använda Looks-funktionen.

Du hittar Looks i Filmstaden:

Välj "Skapa ny Look" och klä din movie star. Kom ihåg att ge din nya Look ett namn.

Din profil sparar Looks du har gjort för dig själv, Looks du har gjort för andra movie stars, och Looks dina vänner har gjort till dig.

Det är ett bra sätt att visa din fantastiska stil, och för dina vänner att kombinera dina kläder på sätt som du själv aldrig tänkt på. Använd flikarna högst upp för att navigera:

Om några av dina Looks får massor med "Gilla", så tjänar du Fame! Ännu större anledning att hålla din garderob uppdaterad med dem senaste mode trenderna.

App

Du kan också skapa, surfa och "Gilla" Looks i MovieStarPlanet Appen. Du kan hitta alla Looks i Filmstaden!