Hur gör jag ArtBooks?

En ArtBook är som en klistermärkesbok eller ett kollage. Fantasin sätter gränserna, och du kan lägga till text, foton, geometriska figurer, YouTube-filmer, saker och andra movie stars till dina ArtBooks.

Det är ett roligt och kreativt sätt att uttrycka dig själv på, boosta din kreativitet och kommunicera med dina vänner på.

Du hittar "ArtBooks" platsen i Filmstaden:

Att skapa ArtBooks är inte svårt. Låt oss visa dig hur man gör.

För att skapa en ny ArtBook, klickar du på penseln:

Här är några av verktygen som du kan använda:

Försök att se alla alternativ, använd de rosa "upp" och "ned" knapparna.

Försök att utforska alla kategorier för att se hur många olika saker du kan lägga till din ArtBook. Om du är i en kategori och vill gå tillbaka till översikten, klickar du bara på den blåa "tillbaka"-knappen:

Din ArtBook kan handla om nästan vad som helst. Du kan överraska dina vänner med en inbjudan till ett party, skapa ett grattis-kort till någon du bryr dig om eller skapa ett fantastiskt kollage av dina vänner - eller kläder som du gillar. Vi är säkra på att det kommer bli riktigt coolt.

När din ArtBook är klar, kan du välja att spara den som privat eller publik:

Om du sparar den som publik, så kan alla på MovieStarPlanet se den.

Om du sparar den som privat, så kan bara du se den.

Glöm inte att du kan redigera din ArtBook när som helst. Det är bara ArtBooks som du skickar till Vecko Tävlingen som du inte kan göra ändringar i, efter att du skickat dem.

Spelar du på MovieStarPlanet Appen? Du kan skapa fantastiska ArtBooks där också! Förs och främst - gå till Filmstaden och sen fliken ArtBook:

Klicka på penseln för att skapa en ny ArtBook:

Glöm inte att alla ArtBooks kan delas med vem som helst som du vill dela med. Du kan dela din ArtBook genom att:

•  Maila den till en vän
  • Ladda ner den och visa den till dina vänner utanför MovieStarPlanet
  • Dela den med dina MovieStarPlanet vänner
  • När du spelar på en mobil enhet, kan du också dela ArtBooks direkt på sociala medier

Se en guide på hur du gör en ArtBook: