Hur raderar jag min användare?

Om du vill radera din användare, så logga in på ditt konto på en dator och klicka på Hjälp-ikonen högst upp i höger hörn. Klicka sedan på "Min användare" och välj "Radera användare".


Du måste skriva exakt rätt användarnamn och lösenord på kontot du vill radera.

Kom ihåg att när du en gång raderat ditt konto, så kan du inte få tillbaka det. Du kommer också att förlora alla dina framsteg på BooniePlanet och BlockStarPlanet om du också har spelat dem spelen. 

Radera bara ditt konto om du är helt säker på att du inte vill spela längre.


Följ
Var denna artikel till hjälp?