Vad är återkommande betalningar?

Du kan välja mellan att köpa ett VIP medlemskap som blir förnyas automatiskt.

Med återkommande betalningar påslaget blir ditt VIP automatiskt förnyat. För att vara mer precis - om du köper ett 1 månads VIP medlemskap så blir du automatiskt VIP igen efter 30 dagar. Var medveten om att du blir debiterad i enighet med ditt förnyade medlemskap. 

Om du inte vill att ditt medlemskap förnyas automatiskt så försäkra dig om att återkommande betalningar är avstängda på ditt konto.

Hur stänger jag av återkommande betalningar?

 

Det är enkelt att stänga av återkommande betalningar på ditt konto: 

  1. Logga in på ditt konto när du är inne och spelar på din dator.
  2. Klicka på "Inställningar" högst upp i höger hörn och gå till "Mina Betalningar".
  3. Klicka på "Stäng av automatiska betalningar". Ändringen går igenom direkt och inga mer pengar kommer att dras från ditt konto.

 

Om du upplever problem med att stänga av återkommande betalningar, ber vi dig att kontakta Support. Var vänlig kom ihåg att skriva ditt exakta användarnamn och bifoga ditt kvitto på köpet. 


Kan jag uppgradera till ett bättre VIP medlemskap om jag har återkommande betalningar aktiverade?

Du kan fortfarande uppgradera ditt VIP när du har återkommande betalningar aktiverade. Dock kommer du behöva betala för mellanskillnaden mellan de två paketen (du betalar bara mellanskillnaden 1 gång). När det är dags för din nästa betalning, kommer du automatiskt bli debiterad i enighet med priset på det nya VIP medlemskapet som du själv valt. 

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta oss här.


Följ
Var denna artikel till hjälp?