Kan jag få presentkort till MovieStarPlanet?

Vet du inte vad du ska ge din vän i födelsedagspresent? Eller vad du önskar dig till julafton? Nu slipper du leta. Vad sägs om ett presentkort på VIP?

MovieStarPlanet har fyra Presentkort att välja mellan för att passa alla lägen:

• 1 Vecka STAR VIP Medlemskap
  • 1 Månad STAR VIP Medlemskap
  • 3 Månader STAR VIP Medlemskap
  • 1 År STAR VIP Medlemskap

För att köpa ett MovieStarPlanet presentkort klicka här.

Hur löser jag in ett Presentkort? Klicka här.

Viktig information om Presentkort

• Presentkort kan inte bytas in mot riktiga pengar
  • Presentkort kan bara lösas in en gång
  • Koden på Presentkortet gäller endast för det medlemskap som det är till för. När koden en gång lösts in, kommer VIP-medlemskapet ta slut för den period koden gäller för, till exempel 1 vecka, 1 månad, 3 månader eller 1 år.
  • Presentkortet kan användas när som helst, men vi rekommenderar dig att inte vänta för länge för att lösa in koden till ditt konto. Om du väntar i mer än 1 år med att använda koden, så kan vissa saker som du normalt sätt skulle ha fått inte läggas till på ditt konto.

Vad händer om du har återkommande betalningar påslaget, och använder ett Presentkort?

Du kan använda Presentkort även om du har återkommande betalningar påslaget. Så fort du aktiverar ditt Presentkort, kommer ditt föregående VIP pausas och ditt nya Presentkorts-medlemskap aktiveras istället. När ditt Presentkorts-medlemskap tar slut, så återaktiveras ditt vanliga (återkommande) VIP igen.

Om du behöver ytterligare hjälp så kan du kontakta oss här.