Hur blockerar jag eller låser upp användare?

Du kan blockera en användare om du inte vill att den ska kunna kontakta dig. 


För att blockera en användare:

  • Klicka på deras användarnamn för att via deras personliga profil
  • Klicka på "Rapportera dåligt uppförande"-knappen:


  • Bekräfta ditt val genom att klicka på "Blockera":

Användaren som du blockerat kommer inte längre kunna kontakta dig eller se din profil.

För att Ta bort en blockering från en användare som du tidigare blockerat:

  • Klicka på "Inställningar" under tiden du spelar på en dator (kugghjulet högst upp till höger)
  • Klicka på "Blockerade Användare" och välj sedan användaren som du vill låsa upp:

Användaren som du låst upp kommer åter igen kunna kontakta dig och se din profil.

När du spelar på MovieStarPlanet appen så kan du också låsa och låsa upp användare. Du behöver öppna deras profil och klicka på den gula triangeln (Rapportera). Sen kan du välja att blockera den användaren.

För att ta bort en blockering, så ska du öppna användarens profil igen och klicka på den gula triangeln (Rapportera). Sedan klickar du på Ta bort blockering och så kan ni kontakta varandra igen.

 


Följ
Var denna artikel till hjälp?