Fungerar kedjebrev eller fusk?

Ett typiskt kedjebrev är en text som lovar gratis StarCoins, VIP eller Diamanter (eller något annat som är för bra för att vara sant) om du kopierar och klistrar in texten på andra platser i spelet. Det kan till exempel stå: "Skriv det här i fem andra kommentarer och få 1000 StarCoins".

Vi vill att du ska veta att kedjebrev och fusk inte fungerar på MovieStarPlanet. Användare som skriver kedjebrev kanske inte inser hur fel det är, men kedjebrev fyller kommentar delen och tar plats från andra användare. Du får inte Diamanter eller VIP bara för att du kopierar och klistrar in en text. Om det skulle vara så, så skulle allt det inte vara så speciellt, eller hur?

Att skriva likväl som att dela kedjebrev är emot reglerna på MovieStarPlanet och kan leda till en varning eller avstängning.

När du ser sådana inlägg, så ska du ignorera dem eller rapportera dem.