Vad är dagliga snurrar?

Varje dag ger vi våra movie stars en chans att få gratis StarCoins.

När du loggar in på ditt konto, har du chans att snurra på det Dagliga Hjulet: det är ett lyckohjul som lägger till StarCoins till ditt konto. Mängden StarCoins varierar beroende på vilket fält som hjulet stannar på. Du kan bara snurra en gång per dag, så vi hoppas att du har tillräckligt med tur för att få jackpot så ofta som möjligt.

När du har sparat tillräckligt med StarCoins, så kan du gå på en shoppingrunda i Shopping platsen. Vad är nästa sak på din önskelista? En ny bakgrund? En ny Look? Eller kanske en av dem nya, coola, animationerna?

Det är inte allt! Om du är en VIP-medlem, kommer du kunna snurra på hjulet flera gånger för att få ännu fler StarCoins! I mitten av varje hjul ser du hur många snurrar du har kvar. Du kan köpa en ny snurr med 1 Diamant.

Vi önskar dig lyckligt snurrande!