Vem är Zac Sky?

När du skapar en kill movie star, kommer du att få en vänförfrågan från Zac Sky. Zac är en väldigt speciall karaktär som är skapad av MovieStarPlanet, vilket betyder att hans uppdateringar kommer direkt från MovieStarPlanet Teamet.

Han har den schysstaste frisyren av dem alla, är supersnyggt klädd och har ett par riktigt sköna blåa hörlurar!

MovieStarPlanet ändras hela tiden. Vi jobbar hårt med att ge dig helt nya funktioner varje vecka så att du kan ha fler roliga saker att göra med dina vänner. MovieStarPlanet handlar trots allt om att ha roligt med dina vänner.

Med Zac Sky i din aktivitetsbar kommer du aldrig missa en möjlighet att ha ännu roligare med dina vänner. Han informerar dig om kommande, nya, funktioner i spelet. Du kommer aldrig längre behöva fundera över "Vad är det här för ny funktion som alla movie stars pratar om hela tiden?" Visst är det härligt?

Zac Sky är allt du kan föreställa dig. Han kan vara en stjärna i dina filmer, vara en del av dina ArtBooks, och inspirera dig att göra nya Looks. Med Zac Sky är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Vi är stolta över att ha honom på MovieStarPlanet och hoppas på att du också kommer tycka om honom!