Vem är Pixi Star?

När du skapar en tjej movie star, kommer du att få en vänförfrågan från Pixi Star. Pixi är en väldigt speciall karaktär som är skapad av MovieStarPlanet, vilket betyder att hennes uppdateringar kommer direkt från MovieStarPlanet Teamet.

Hon har härligt rosa hår, moderna kläder och ett vackert brett leende som kommer göra din dag!

MovieStarPlanet ändras hela tiden. Vi jobbar hårt med att ge dig helt nya funktioner varje vecka så att du kan ha fler roliga saker att göra med dina vänner. MovieStarPlanet handlar trots allt om att ha roligt med dina vänner!

Med Pixi Star i din aktivitetsbar kommer du aldrig missa en möjlighet att ha ännu roligare med dina vänner. Hon informerar dig om kommande, nya, funktioner i spelet. Du kommer aldrig längre behöva fundera över "Vad är det här för ny funktion som alla movie stars pratar om hela tiden?" Visst är det härligt?

Pixi Star är allt du kan föreställa dig. Hon kan vara en stjärna i dina filmer, vara en del av dina ArtBooks, och inspirera dig att göra nya Looks. Med Pixi Star är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Vi är stolta över att ha henne på MovieStarPlanet och hoppas på att du också kommer tycka om henne!