Vad är Highscores?

Highscores visar movie stars med högst level och är dem som har tjänat mest Fame och skapat populärast innehåll.

Surfar du på kategorierna i Highscores, kommer du också hitta populärast:

• Filmer
  • Rum
  • Looks
  • ArtBooks
  • YouTube videor
  • Husdjur
  • Kläder
  • Saker
  • Bakgrunder
  • Animationer

Gå till Higscores för att hitta inspiration till din nästa ArtBook, Film eller Look.

Du hittar Highscores överst på sidan när du spelar på en dator:

När du tittar på movie stars så kan du välja mellan att visa movie stars som nyss varit inloggade, eller movie stars som ligger på topp på highscore listan över all tid.

Du kan också se vem av dina vänner som har högst level.

För att komma åt Highscores i appen, klicka på "Fame & Fortune" och sedan "Highscores":

När du är där, varför inte då passa på att kolla in allt coolt innehåll som movie stars har skapat?

Du kan också köpa saker så som Kläder och Saker direkt från Highscores om du vill lägga vantarna på de populäraste sakerna.