Varför saknas saker på min användare?

Saknar du några saker på ditt konto? Vi vet att alla saker är väldigt viktiga för dig och att dem är ett sätt att uttrycka din kreativitet på och kommunicera med dina vänner på. Men oroa dig inte: dem försvinner väldigt sällan av sig själv. Dem gömmer sig säkert någonstans på ditt konto och väntar på att upptäckas.

Det finns ett par platser du kan leta på:

• Ditt rum: Klicka på "Redigera mitt rum" för att se dina saker.
  • Garderoben: Är du säker på att saken/sakerna du letar efter inte gömmer sig någonstans bland alla sidor?
  • Husdjurshotell: Är ditt husdjur borta? Försäkra dig om att det helt enkelt inte bara sover borta på Husdjurshotellet.

Kom ihåg att saker endast försvinner när dem har:

• Tagits bort från Shopping för att göra mer plats för nya, coola, saker istället
  • Getts bort som gåva till en annan spelare
  • Återvunnits

Om du tror att din sak/dina saker försvunnit från ditt konto av en annan orsak än dem vi nämnt ovan, var snäll läs denna artikel.