Varför kan jag inte logga in?

Får du ett meddelande om att du inte kan logga in, eller att ditt användarnamn eller lösenord är felaktigt? Om det är så, ingen panik! Ditt konto är med största sannolikhet i tryggt och säkert förvar.

Var snäll och säkerställ att du försöker logga in på rätt domän. MovieStarPlanet har olika domäner för varje land, och varje domän har sitt eget språk.

För att ansluta till SE, var vänlig gå till MovieStarPlanet.se på din dator eller välj rätt flagga i appen.

Om du tror att du kanske glömt ditt lösenord, klicka här för att lära dig om hur du får tillbaka det.