Varför kan jag inte byta användarnamn?

Alla movie stars vill ha det coolaste, mest unika och fantastiska användarnamnet. Ditt användarnamn i den virtuella världen är ju trots allt som ditt förnamn i den riktiga världen!

Vi förstår att ditt användarnamn är viktigt för dig: det är ju så dina vänner ser dig och det säger en hel del om dig till dem som du träffar i chattrum eller på andra platser i spelet.

Med tiden vet vi att du kanske blir uttråkad av ditt användarnamn. Det kanske känns lite omodernt. Eller så verkar det som att andra spelare inte tycker om det lika mycket som du förväntade dig att dem skulle göra. Tyvärr är det av säkerhetsskäl ej möjligt att byta namn på din movie star, men vi vill att du ska veta att ditt nuvarande användarnamn är det enda som finns. Ingen annan movie star har samma användarnamn som du. Du är redan fantastiskt unik. Är inte det härligt?

Om ditt nuvarande användarnamn stör dig så mycket att du inte vill spela längre, så kom ihåg att du kan skapa ett nytt konto och börja det fantastiska äventyret på nytt, med ett annat super coolt användarnamn som du själv valt. Det kommer inte vara likadant. Men vem påstår att det denna gång inte kommer bli ännu bättre?