× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

VILKEN VECKA!

VILKEN VECKA!

Vi beklagar så hemskt mycket för de tekniska problemen ni har fått uppleva i veckan. Vi lovade att vi skulle göra rätt för oss. Här är vad vi har gjort för att kompensera er:

★ ALLA SPELARE har fått 1000 SC!
   ★ ALLA VIP MEDLEMMAR har fått extra 4 Extra VIP dagar!

OBS: Denna ersättning är endast tillgänglig till MovieStars som skapade konton innan Fredagen den 13e oktober 2017 10.00 GMT

Har du skapat ditt konto efter 13e oktober 2017 10:00 så kommer du inte få någon ersättning.

Vi hoppas att du kommer att tycka om de extra StarCoinsen!