Moje konto otrzymało ostrzeżenie lub blokadę - dlaczego?

Dostałeś/-aś komunikat z wiadomością, że Twoje konto otrzymało ostrzeżenie albo zostało tymczasowo lub na zawsze zablokowane?

Taka wiadomość oznacza, że nasi moderatorzy odnotowali na tym koncie niewłaściwe zachowanie i dlatego nałożyli na nie blokadę.

Na koncie naruszono najprawdopodobniej jedną bądź wiele zasad naszego regulaminu. Zasady naszego regulaminu możesz przejrzeć tutaj.    

  • Tymczasowa blokad konta oznacza, że po jej wygaśnięciu możesz ponownie zalogować się na dane konto.
  • Blokada na zawsze oznacza, że ponowne zalogowanie na konto nie będzie już możliwe.

 


Obserwuj
Czy ten artykuł był pomocny?