Jak mogę blokować i odblokowywać innych użytkowników?

Możesz zablokować innego użytkownika, jeśli nie chcesz, aby mógł się z Tobą kontaktować.

Aby zablokować innego użytkownika:

  • Kliknij w grze na nazwę tego użytkownika, aby wyświetlić jego profil
  • Kliknij na przycisk „Zgłoś złe zachowanie”:


  • Potwierdź swój wybór klikając "Zablokuj":

Zablokowany przez Ciebie użytkownik nie będzie mógł się odtąd z Tobą kontaktować ani widzieć Twojego Profilu.

Aby Odblokować użytkownika, który wcześniej został przez Ciebie zablokowany:

  • Po zalogowaniu się w grze na komputerze, kliknij na „Ustawienia” (ikonka kółka zębatego w prawym górnym rogu)
  • Kliknij na „Zablokowani Użytkownicy”, następnie wybierz użytkownika, którego chcesz odblokować:

Odblokowany użytkownik będzie mógł ponownie kontaktować się z Tobą oraz widzieć Twój Profil.

Grając w aplikacji MovieStarPlanet, również możesz blokować i odblokowywać użytkowników. W tym celu musisz otworzyć profil użytkownika, którego chcesz za- lub odblokować i kliknąć na żółty trójkąt („Zgłoś”). Następnie możesz wybrać opcję zablokowania.

Aby usunąć tę blokadę, musisz ponownie otworzyć profil tego użytkownika, kliknąć na żółty trójkąt (“Zgłoś”), następnie wybrać opcję „Odblokuj” i wówczas możecie się ponownie ze sobą kontaktować.

 


Obserwuj
Czy ten artykuł był pomocny?