Hva er Fame Magasinet?

Fame Magasinet  viser hva som har skjedd på din konto under tiden du har vært offline. Du kan til eksempel se hvor mange "Love its" hver av dine kreasjoner har fått, hvor mange Autografer du har mottatt eller hvor mang enye visninger dine Filmer har hatt. Famen legges automatisk til din konto.

Men det er mer!Den ekstra Fame bonusen vid siden om hvert lille vindu er din bonus Fame for å åpne Fame Magasinet.

Så du får ekstra Fame for å åpne Fame Magasinet, og det er på toppen av den Fame du allerede har tjent i din Fame Bar og Sparegrisen.

Du behøver tjene masse Fame for å nå Stjerne movie star. Det kan være en utfordring, men om du spiller regelbundet og lager fantastisk innehold på din konto, vil du belønnes med masse Fame som raskt vil hjelpe deg opp i level.

Hvem vet, kanskje blir du neste, mest kreative Film skaper stjernen av alle?