Jeg har fått en advarsel eller blokkering - hvorfor?

Har du fått en beskjed som sier at din bruker har fått en advarsel, eller har blitt midlertidig, eller permanent blokkert?

Da kan det være at våre moderatorer har funnet upassende oppførsel på kontoen, og bestemt seg for å låse den.

En eller flere regler kan være brutt. Vennligst se gjennom reglene våre her.

• En midlertidig blokkering betyr at du kan logge inn igjen etter en stund.
  • En permanent blokkering betyr at du ikke lenger kan få tilgang til din bruker.