Jeg har fått et låsenummer - hvorfor?

Har du fått en beskjed som sier at din tilgang til spillet har blitt blokkert?

Denne beskjeden betyder at våre moderatorer kan ha observert upassende aktivitet på IP-adressen, og bestemt seg for å blokkere den.

Brukere som spiller på din IP kan ha brutt en, eller flere av våre regler.

Vennligst husk å alltid spille etter reglene. Du kan lese dem her.

Vennligst kontakt kundeservice om du er sikker på at dette er en feil.

Vennligst husk å send med:

• Ditt brukernavn og andre brukere du nylig har logget inn fra
  • Låsenummer (nummeret du ser når du forsøker å logge inn)
  • En kort beskrivelse av hvorfor du mener denne blokkeringen er feil

Dersom du trenger mer hjelp kan du kontakte oss her.