Hvordan endrer jeg mitt passord?

Du kan når som helst endre ditt passord med å trykke på "Innstillinger" (tannhjulet lengst opp i høyre hjørne).

Når du ser denne meldingen, trykk på boksen og fortsett. Du kan endre ditt passord når du kjenner for det - men endre det aldri for at en annen bruker ber deg om det!

Du kan ikke få gratis VIP eller StarCoins med å endre ditt passord. Om du endrer ditt passord til noe som noen annen gir forslag på, vil de vite ditt passord.

Husk at ditt passord skal være vanskelig å gjette og skal aldri deles med noen annen. Vi annbefaler at du leser denne artikkelen for å lære hvordan du lager et sterkt og tryggt passord.