Jeg kan ikke huske mitt passord - hva gjør jeg?

Får du en melding om at ditt passord er ugyldig? I så fall få ikke panikk! Din konto er sikkert hel og trygg, akkurat slik som du forlot den siste gangen du spilte.

Begynn med å verifisere at du forsøker koble deg til rett domene. MovieStarPlaner har ulike domener for hvert land. Forsøk å koble til NO, vennligst gå til MovieStarPlanet.no på en datamaskin eller velg rett flagg i appen.

Om du er på rett domene men kan fortsatt ikke koble til, kan du forsøke få ditt passord med å trykke på "Glemt Passord?" på hjemmesiden når du spiller fra en datamaskin. Glem ikke å sjekke din innboks etter dette! En e-post fra MovieStarPlanet vil vente på deg der og du vil få muligheten til å velge et nytt passord for din movie star.

Om du ikke har koblet til din e-post adresse til din konto, eller at du ikke har tiilgang til den for øyeblikket, må du skrive til oss.

Vennligst glem ikke å sende med:

• Brukernavn og level til kontoen du forsøker få tilgang til
  • MSP kvittering (eller annen dokumentasjon) av det siste kjøpet som er gjort på kontoen.

Vi annbefaler at du ber en voksen med hjelp til dette. De vil se til at du har alt som behøves.We encourage you to ask an adult to help you with this.

Om du behøver mer hjelp kan du ta kontakt med oss her.