Hvordan holder jeg min konto trygg?

Bryr du deg om din movie star og vil beholde den lenge?

Da har vi noen gode nyheter til deg. For å holde din konto trygg er ikke vanskelig.

Første ting først: Ingen kan stjele din konto om du har et komplisert passord som er vanskelig å gjette og du aldri deler det med noen, i spillet eller utenfor MovieStarPlanet. Trykk her for å lære mer hvordan du lager et sterkt og tryggt passord.

Vi vil også at du skal vite at det ikke er en bra idè (og mot våre regler) å dele personlig informasjon slik som riktig navn, by, e-post adresse eller dine brukernavn fra sosiale medier eller meldingsprogrammer. Av sikkerhets grunner skal denne informasjonen alltid holdes hemmelig.

Vennligst husk også at å akseptere en bruker fra en annen som en gave, kan lede til at du mister din egen konto.Vi vet at det er fristende å takke ja til hav som virker som hjelp fra andre movie stars, men for sikkerheten til din egen konto: Delta aldri i noen form av passord bytte, uansett grunn. Vennligst husk at om du velger å gjøre det, risikerer du din egen konto. Om du aksepterer en annen konto vær alltid sikker på at du bruker et passord som ikke er likt det som du bruker på din egen konto.

Og glem ikke nettsidene som finnes utenfor MovieStarPlanet der de lover gratis VIP eller StarCoins, Diamanter eller klær, ikke virker! Alt de gjør er å lagre ditt passord slik at noen kan få tilgang til din konto. Det samme gjelder alle e-post adresser som lover å gi deg VIP om du kobler dem til din konto: Ingen e-post adresse kan gi deg VIP eller noen andre ting.

Uansett hvor fristende det kan være skal du aldri skrive ditt passord noen plass forutenom på MovieStarPlanet og legg ikke til en e-post adresse som du ikke eier eller har tilgang til.

Så lenge du holder ditt passord, e-postadresse og personlig informasjon hemmelig, vil ingenting skje med din konto og du vil kunne nyte av spillet med dine venner så lenge du vil.